Psiholog Laura Virlar

Un om ca dumneavoastra

La fel ca şi a dumneavoastră, viaţa mea a fost un şir de evenimente colorate, cărora le-am făcut faţă când mai bine, când mai şchiopătând. După ce am învăţaţ, am citit şi am lucrat, am înţeles lucruri despre mine pe care nici nu le visasem. Am realizat cât de important e să conştientizezi de ce te simţi ca naiba, de ce reacţionezi cu furie, de ce te porţi de parcă ai fi altcineva.

Doresc să vă împărtăşesc o parte din lucrurile care, dacă mi le-ar fi spus cineva, ar fi adus o altă înţelegere evenimentelor care m-au purtat cu ele în vijelii de emoţii. Sper ca aceste materiale să vă aducă, fie şi cu un pas, mai aproape de dumneavoastră înşivă.

20170308_123050

Ce am făcut eu ?

  • După ce am terminat cursuri de formare în NLP
  • m-am înscris la Facultatea de Psihologie,
  • timp în care am făcut cursurile de formare în Hipnoză clinică, relaxare şi terapie ericksoniană,
  • şi Sandplay Integrativ.

Pentru că pe măsură ce ştii mai multe îţi dai seama cât de puţine ştii de fapt, m-am înscris şi la alte formări ce aduc perspective diferite celor anterioare. În curând termin formarea în metoda

  • Referenţialului Arhetipurilor Personale, o metodă pe care o iubesc şi despre care o să vă vorbesc cândva.
  • Urmez şi cursuri de psihodramă.
  • Închei anul acesta şi masterul de psihologie clinică şi intervenţie psihologică.

Am petrecut astfel mii de ore de formare, dezvoltare personală şi terapie personală. Pot spune acum că, uitându-mă în urmă la cine eram când am început drumul acesta, m-am reconstruit, devenind cea mai bună variană a mea de până acum. Însă construcţia de sine e perpetuă, mereu alte şi alte ferestre, alte şi alte pivniţe, alte turnuri şi alte creneluri îşi cer dreptul la existenţă.

Vă mulţumesc şi mă simt onorată că mă însoţiţi.

Advertisements